DanDomain Partners - Adwise Media
Support | 8777 9045 | Sign in |
Search Engine Optimization (SEO) Paid marketing (PPC) E-mail marketing Marketing tools Feeds Marketplace Content Marketing Social Medias Videos

Adwise Media

Leder du efter en professionel sparringspartner , som kan skaffe dig flere kunder i butikken?

Vi har arbejdet med et utal af DanDomain webshops igennem årene og har vækstet mange af dem fra 0 kr. til million-forretninger. Vi har valgt at samarbejde med DanDomain, fordi det er et af landet førende shopsystemer og vi anbefaler endda mange af vores kunder, at bruge DanDomain som platform, bl.a. fordi at det er nemt at administrere ligesom opsætning af feeds og sporing til brug i de forskellige marketing kanaler er enkelt og intuitivt.
 


Derfor skal du vælge os


Har du drømme og ambitioner for din virksomhed, men er tilfældet måske, at du ikke har den viden som det kræver, eller har du bare ikke tid?

Rapportering og opsummering sker én gang om måneden, så du kan følge udviklingen step-by-step.
Så bør du overveje en partner, som kan hjælpe dig med denne del af rejsen til succes. 

Nye, små eller mellemstore virksomheder som har brug for at vækste, kan henvende sig til os med drømmene og ambitionerne, som vi sammen fører ud i livet.

Med Adwise Media som din eksterne marketingafdeling, har du også den fordel, at du som kunde får tilknyttet en fast kontaktperson til sparring og udvikling af dine marketingstrategier.

Cases