DanDomain Partners - Amero
Support | 8777 9045 | Sign in |
POS

Amero

Amero har siden 2011 leveret simple og brugervenlige kassesystemer baseret på FlexPOS kassesoftware. Vi har i dag +1100 aktive kassesystemer. Vores kunder spænder fra den nystartede tøjbutik til de helt store kæder, offentlige institutioner samt museer og attraktioner. Kassesystem fra Amero gør det nemt og hurtigt at betjene kunder, tage imod betaling, håndtere gæster og optimere lagerstyring. Du sparer tid med automatisk integration til både økonomisystemer og webshops. 

Det siger vores kunder 

"Vi skiftede fra en it-leverandør til Amero for lidt over et år siden. Fra starten har vi følt os i trygge hænder, og Amero hjalp os med at løse nogle ret udfordrende opgaver, som vores kassesytem havde. Vi havde som butik levet med fejl i flere år, indtil Amero tog fat, og løste sagen til ende. Vi er glade for, at vi kan kontakte Amero døgnet rundt. Det gør, at vores medarbejder altid kan komme i kontakt med et levende mennekser, som hjælper dem med problemet med det samme. Jeg vil give Amero mine bedste anbefalinger.

- Maria, Spangsberg Chokolade 

"Mit valg faldt hurtigt på Amero, fordi de med deres brede vifte af professionelle løsninger kunne opfylde alle de krav, vi som kulturinstitution havde. Hele processen var dialogbaseret. I fælleskab fandt vi frem til de løsninger, som set fra min stol var de optimale. Leverancerne og tidsfristerne blev overholdt til punkt og prikke, og det på trods af, at der var tale om tre forskellige lokationer. De to medarbejdere fra Amero der underviste gjorde det i øjenhøjde og med stor pædagogisk indlevelse. I dag har vi haft Ameros system i hele sæson 2021, og vi er stadig glade for løsningerne. Hverdagen er blevet nemmere for vores frontpersonale, og systemet giver mig et langt bedre overblik over de daglige forretninger. Ameros kassesystem er super brugervenligt, serviceniveauet er højt og det fungerer bare! Vi er tilfredse. "

- Frank Allan Rasmussen, Industrimuseet Frederiksværk & Knud Rasmussens hus Integration til din webshop 

Har du en fysisk butik og en webshop med samme varesortiment og lager, og ønsker du at spare meget tid ved at få en webshop integration til dit kassesystem?

Så har Amero løsningen til dig. Med en webshop integration, slipper du for at skulle oprette dine produkter flere steder, og integrationen synkroniserer automatisk lagertallene når der laves salg eller lægges varer på lager. Når et nyt produkt oprettes i enten webshoppen eller kassesystemet bliver det automatisk oprettet i det andet system. Data om produktet – f.eks. navn, produktnummer, varianter, priser, m.m. – bliver skubbet over i det andet system sammen med produktet.


Ekstraordinær support 

Hos Amero tager vi i gennemsnittet telefonen inden for 10 sek. Det gælder både når du ringer ind til vores support og vores salgskonsulenter. Vores supportere sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 9-17, så vi kan få løst dit problem hurtigst muligt. Du får en kompetent, hjælpsom og dansk-talende supporter i røret.