DanDomain Partners - YouWe ApS
Support | 8777 9045 | Sign in |
Custom integrations Shipping & Logistics

YouWe ApS

YouWe integrerer, udvikler og procesoptimerer alle former for webshops. Vi hjælper fornyerne, ildsjælene og de visionære til øget omsætning, effektive arbejdsgange og forspring til konkurrenterne. Ved at automatisere manuelle processer frigiver vi en masse tid hos vores kunder, som de nu kan bruge på deres kerneforretning. 

YouWe Print Light

YouWe Print Light er et IT-system, der automatiserer en masse tidskrævende standardprocesser i din forretning. Processer såsom at printe ordresedler, flytte ordrestadier, sende trackingmails, hæve betalinger og håndtere fragt- og returlabels. Ved at automatisere disse manuelle processer frigiver vi en masse tid hos vores kunder, som de nu kan bruge på deres kerneforretning. Du kan læse mere om systemet her eller se en kort video herunder:


YouWe Print Enterprise 

YouWe Print Enterprise er et skræddersyet IT-system, hvor kun din fantasi sætter grænserne for systemet funktionalitet. Ud fra vores lange og omfattende erfaring med e-handel ved vi lige præcis, hvilke udfordringer der kan opstå, når man driver webshop, og mange af de udfordringer vores kunder står med, har vi oplevet før hos andre webshops. Dog er ingen webshops ens, og vi gør en dyd ud af at forstå vores kunders behov og løse deres udfordringer med snilde. 
Du kan læse mere om YouWe Print Enterprise og nogle af vores eksisterende moduler her.
Eller kontakt os ganske uforpligtende, præsenter din udfordring og få et kvalificeret bud på en løsning. 

YouWe Purchase 

YouWe Purchase er vores state-of-the-art indkøbssystem, som automatisk sørger for forecasts, direkte indkøb, information til kundeservice og meget andet. Systemet implementeres i din webshop eller ERP-system, hvorefter det automatiserer alle de mange manuelle processer som eksisterer i forbindelse med at få produkter ind i forretningen på det rette tidspunkt. Du kan læse mere om YouWe Purchase og nogle af vores eksisterende moduler her
Eller kontakt os ganske uforpligtende, præsenter din udfordring og få et kvalificeret bud på en løsning.

Consultancy 

Som konsulenthus arbejder vi især på større opgaver, gerne med flere in- og eksterne stakeholders. På disse projekter assisterer YouWe med alt fra design af systemarkitektur, projektledelse, analyse af problemer og behov eller virksomhedens overordnede strategi. Vi deler ydelserne op i tre hovedområder:

Konsulentarbejde

Opgaver, hvor YouWe deltager som eksterne rådgivere.


Projektledelse

Opgaver, hvor YouWe direkte tager styringen på projekter. 

Programmeringsresurser 

Opgaver, hvor vi udlejer ekspertise gennem vores dygtige udviklergrupper. 

Kontakt os og luft ideerne vedrørende dit kommende projekt.

Partner Details

Headquarters

YouWe ApS
Gammel Strand 40, 1.
DK-1202 København K

Apps developed by YouWe ApS

Repiit

By YouWe ApS

Create your customers as subscriptions with Repiit

FREE

Saleship - Sales in marketplaces

By YouWe ApS

integration to the leading online marketplaces such as Amazon

EXTERNAL PRICE

YouWe Print Light

By YouWe ApS

Automate your order management

EXTERNAL PRICE