DanDomain Partners - W360 Marketing Service
Support | 8777 9045 | Sign in |
Search Engine Optimization (SEO) Paid marketing (PPC) Conversion optimisation (CRO) Content Marketing

W360 Marketing Service

Brugervenlig webshop

Dandomain er et brugervenligt webshop system og en Dandomain webshop er brugervenlig og intuitiv, så du nemt og hurtigt kan komme i gang. Deres webshop administrationen lader dig oprette dine produkter, tilføje produktbeskrivelser og -billeder og lave tilpasninger til designet.


Webshop med muligheder

Du kan hurtigt og enkelt tilføje nye apps og moduler inden for kategorier som økonomistyring, markedsføring, salg, betaling, design, logistik og meget mere, hvis dine behov ændrer sig.

Dansk udviklet

Det vil sige at du får en webshop som er bygget med dansk grundighed og kvalitet med både lokale og internationale markeder for øje.. Naturligvis er systemet på dansk og du har mulighed at tilgå for let forståelige guides.


Dandomain udvikling

Med W360 som Dandomain partner, der udvikler til Dandomain og har flere api integrationer på plads, er du godt på vej til at få en iøjnefaldende, skrædersyet og optimeret e-shop, der giver resultater på bundlinjen.

Vi har stor erfaring i udvikling og tilpasning af shopsystemer og det gælder naturligvis også Dandomain. Vi kan løse alle de gængse problemstillinger lige fra den helt simple opsætning og optimering af shoppen eller indkøbte moduler til speciel udviklede integrationer og funktioner som lige din shop mangler for at få succes.

Ønsker du at outsource det tekniske arbejde, og ikke bekymre dig om hvad der foregår i maskinrummet, så byder vi gerne ind med en totalløsning. Vi varetager hele opgaven, så du kan fokusere på dine kerneopgaver.
Er du interesseret i en 360 graders løsning, så udarbejder vi gerne en aftale, der stemmer overens med dine krav og behov.


Partner Details

Headquarters

W360 Marketing Service
Hørkær 26,2
DK-2730 Herlev