DanDomain Partners - TINXDK ApS
Support | 8777 9045 | Sign in |
Custom integrations Financial management PIM

TINXDK ApS

TINXDK er en teknisk udviklingsvirksomhed med lige fokus på teknologi, innovation og forretning.
Vi hjælper og følger vores kunder fra de indledende strategiske øvelser, til lancering af den helt færdige løsning.

TINXDK har været partner med Smartweb/Dandomain siden 2010, hvor de første løsninger i fællesskabet blev lanceret. Gennem årene har vi opbygget en særdeles stor ekspertise inden for Dandomains produktvifte og har siden 2020 udviklet mange værktøjer, som forberede oplevelsen med dandomain webshoppen betragteligt.

Integrationer

Vi udvikler integrationsløsninger for en stor del af danske og udenlandske virksomheder. Det meste af det vi laver er custom udvikling som f.eks. en speciel webshop, et SaaS system, integrationer via API – De fleste af vores kunder handler hos os, for hvor skal de ellers gå hen? Der er altid en speciel vinkel på et projekt og vi automatisere og optimere denne vinkel, så alt kommer til at køre så gnidningsfri som muligt.

Eksempler på integrationer som OpenConnect håndtere ud/ind af Dandomain: CSV, Navision, Axapta, BaaN, Astra, SmartWeb, FTP, Screenpublisher, Lotus Notes mf.

OpenDIMS - Data Information Management System

​Med OpenDIMS får du ét system, hvor du kan samle alle dine produktdata (et PIM system) - hurtigt og super fleksibelt og passer altid til jeres virksomhed. Du kan lave oversigter, lister og kanaler som du herefter kan dele med dine kunder og leverandører. OpenDIMS er nemt at navigere i og du har dét overblik som du skal have - du kan lave dine egne oversigter, som du kan filtrere efter eget ønske. Du kan eksportere dine produkter direkte til din(e) webshops og andre salgskanaler som Google og facebook.

Billeder og andre store filer, gemmer du som assets i OpenDIMS og du kan bruge dem hvor det passer dig. Fx samlevejledninger, billeder i 300dpi, PDF kataloger, certifikater mv..

Connectors bruges til at automatisere opgaver/tasks - fx hvis du hver nat vil have dine opdaterede produkter sendt til din webshop i DanDomain eller facebook. Som standard får du CSV og XML connectors, så du importere og eksportere dine data hurtigt og effektivt. Andre connectors kan tilkøbes efter behov.

Customer Cases

Kjærsfeldt - Permanent Makeup

Opsætning med premium design af webshop til Kjærsfeldt.dk, med integ (...)

Bike&Co - Integration med OpenConnect

For Bike&Co er der udviklet en stor integration mellem Navision + (...)

OpenDIMS gør Paustian bedre

OpenDIMS - Data Information Management System (...)

Partner Details

Website

https://tinx.dk

Contact Informations


Torben Sørensen
info@tinx.dk
+45 2750-7430

Headquarters

TINXDK ApS
Rømersvej 4
DK-7430 Ikast

Apps developed by TINXDK ApS

Dynamics C5 / C5

By TINXDK ApS

Integration to C5 Financial System

EXTERNAL PRICE

ScreenPublisher

By TINXDK ApS

Follow the webshop's statistics on the big screen

EXTERNAL PRICE