DanDomain Partners - Brother Nordic A/S
Support | 8777 9045 | Sign in |
Shipping & Logistics

Brother Nordic A/S
Om Brother
Der ligger mere end 100 års innovation bag Brothers nuværende position som udbyder af globale forretningsløsninger. Virksomheden, der blev grundlagt i Japan i 1908, er nu aktiv i flere end 40 lande verden over. Brother har løbende tilpasset sig for at kunne begå sig på et marked i konstant forandring. 

Brothers produkter og serviceydelser er designet til at øge effektiviteten, forbedre produktiviteten og fremme samarbejdet på arbejdspladsen. Foruden printere, scannere og labelprintere tilbyder Brother også professionelle løsninger som f.eks. MPS (Managed Print Services). Brother har alle typer printere – lige fra den lille, smarte mobile printer til den store forkromede laserprinter. 


Brother MPS - Managed Print Services

Køb din printer, spar penge og tænk ikke på forbrugsstoffer.

Vil du have en ny, smart printer, der kan effektivisere din arbejdsdag? 

En tilpasset løsning giver optimal driftssikkerhed – og med i pakken følger en udvidet garanti- og serviceaftale og gratis hotline-support i hele produktets levetid.

Dette får du med Brother MPS:

Automatisk bestilling (direkte fra printeren via cloudforbindelse) og levering, så du får præcis, hvad du har brug for inden du løber tør. 

Spar penge på print. Der er intet aftalt minimumsforbrug og ingen uforudsete udgifter. Du betaler kun for det faktiske forbrug. 

Klik-priserne er inkl. alle nødvendige forbrugsstoffer (toner/blækpatroner, tromle, wastetoner-beholder og bælteenhed) og levering. Der tillægges INGEN ekstra omkostninger eller gebyrer 

Med i en Brother MPS-aftale følger automatisk en enestående udvidet service- og garantiaftale, SWAPplus, der gælder op til 5 år. Den sikrer blandt andet, at printeren bliver ombyttet uden omkostninger for dig, hvis uheldet skulle være ude. SWAPplus inkluderer udskiftning af alle sliddele uden begrænsninger på antal print.

Hos Brother tror vi så meget på vores MPS-løsning, at vi tilbyder at opstille en testprinter, så du kan afprøve løsningen og selv opdage alle fordelene. Den eneste omkostning ved testen er, at du betaler 7 øre pr. print.

Er du interesseret? Så kontakt Ulrik på mobil 23991632 og I kan aftale nærmere.


Labelprintere til print af pakkelabels

Labelprintere letter dagligdagen, når du skal håndtere dine pakker, og Brother har et bredt udvalg af direkte termiske og termo transfer-labelprintere til ethvert printbehov. Du får holdbart og pålideligt labelprint uden brug af blæk – og labelprinterne er lette at integrere og sætte op.


Læs mere om Brothers løsninger hos Dandomain.

Partner Details

Headquarters

Brother Nordic A/S
Baldershøj 22
DK-2635 Ishøj