DanDomain Partners - Midtweb
Support | 8777 9045 | Sign in |
Search Engine Optimization (SEO) E-mail marketing Design

Midtweb

Skal du have en helt ny webshop fra DanDomain?

Ja, siger du, og hvis du kan klare det hele selv sammen med DanDomain, så bare gå videre! Du har ikke brug for Midtweb!

Hvis du vil have hjælp til SEO, så Google prioriterer din webshop højt og sender kunder til dig, så har du brug for Midtweb – eller en anden, der kan den slags.

Hvis du vil have hjælp til at indrette din webshop, så den er indbydende, overskuelig og fyldt med relevant og velskrevet information om dine varer, kan du også bruge Midtweb.

Du kan få hjælp til det hele, indtil du er i mål:

Det rette domænenavn, valg af design, tilpasning med logo, farver og skriftsnit, opsætning af shoppens struktur, menu, bannere, produktkategorier, produkter inkl. varianttyper, billedbehandling, tekstredigering, nyheder, informationssider, opsætning af fragt og betaling osv. Med fokus på optimal SEO og konvertering overalt.

Brug gerne Midtweb til alt det, du ikke selv kan eller vil lave – lidt, meget eller det hele. Uanset hvad, så sker det hele i tæt samarbejde med dig. Du er chefen!

Prisen bør ikke afskrække dig – den er helt fair!

Klik lige her og se mere om det, Midtweb kan hjælpe med i en ny shop.


Regner du med, at en shop er selvkørende, når den først er lavet?

På den tekniske side vil den køre aldeles glimrende – det sørger DanDomain for!

Indholdet skal du derimod vedligeholde, udvide og forny. Nye produkter skal lægges ind med fuldt fokus på SEO hver eneste gang. Nyheder skal præsenteres, bannere skiftes ud og tilbud promoveres. På den blog, som du bør have som en del af shoppen, skal der hele tiden kommunikeres med kunder om alt det aktuelle i butikken og din branche.

Du skal også have udsendt nyhedsbreve, jævnligt. De sociale medier skal dyrkes, ofte. Du skal have opslag i Google om tilbud og events.

Så ja, ham eller hende, der skal pakke kundernes ordrer, får forhåbentlig rigtig meget at lave. Men det gør vedkommende ikke, hvis der ikke er én, der har mindst lige så travlt med at skaffe kunder!

Kan du klare det selv, så er det fint! Vil du have hjælp, så er Midtweb klar til at tage fat på det hele – til en helt fair pris time for time.

Klik gerne her og se de fair priser.


Har du allerede en shop, men den kører ikke så godt?

Der kommer ikke besøg nok, og dem, der kommer, køber for lidt. Din shop ligger desværre ikke på den første side med resultater, når en mulig kunde søger efter din vare i Google. Måske ligger den ovre på side 5, hvor der ikke er mange, der kigger.

Og nej, det er ikke DanDomains skyld, men det kan sagtens være din shop, der ikke er opsat optimalt. Måske er der ukorrekt eller slet ingen brug af canonical tags. Måske har du lavet masser af såkaldt duplicate content, da du oprettede flere varer. Eller du har ikke fået skrevet så mange relevante informationer, at Google synes, shoppen er interessant. Vi snakker SEO.

Hvis din shop er for svær at finde rundt i, eller en gæst skal klikke mange gange for at finde varen, så er gæsten gået igen - uden at blive til en kunde.

Midtweb kan give din shop et serviceeftersyn, endda gratis, så du bliver opmærksom på det, der kan forbedres. Når det er klarlagt, bestemmer du selv, om Midtweb skal hjælpe med forbedringerne, eller du selv vil klare det. Det er selvfølgelig billigst, hvis du selv kan, men også her kan du få et tilbud med en fast og fair pris!

Se mere om et gratis serviceeftersyn.

Partner Details

Headquarters

Midtweb
Herningvej 124
Danmark-9220 Aalborg