DanDomain Partners - Lagersystem.dk
Support | 8777 9045 | Sign in |
Shipping & Logistics

Lagersystem.dk

Lagersystem er et komplet lagerstyrringssystem, der forbinder din webshop, lagerstyring og dit økonomisystem. Du får strømlinet din ordrehåndtering fra bestilling til pluk, pakning, afsendelse og fakturering.

Lagersystem er altså et cloudbaseret Warehouse Mangement System (WMS) til dig, der ønsker en smart, ukompliceret og automatiseret styring af dine forretningsgange inden for lager og logistik.

De mange integrationsmuligheder gør det let at implementere Lagersystem i din nuværende opsætning. Lagersystem er en fuldt skalerbar lagerstyringsløsning, der kan bruges i alt fra specialiserede webshops til lagerhoteller. Der bliver løbende tilføjet nye features, så Lagersystem kan dække fremtidens lagerbehov indenfor e-handel.

Lagersystem kan derfor fungere som bindeled mellem din DanDomain webshop og dit lagerpersonale, og eventuelt også integrerer med dit økonomi/ERP system for at fuldende dataflow. Lagersystem integrerer også med OnPay så systemet kan sikre at pengene kan hæves i det øjeblik forsendelsen pakkes og placeres i postburdet. Det betyder også, at når ordren forlader lageret, bliver TrackTrace koder gemt retur i DanDomain webshop og ordren ændres til at være afsluttet, sådan alle processer automatiseres. 

Pluk kan enten foregå helt papirløst eller via automatisk print, så snart der lander en ordre i din webshop.


Fragtintegrationer

Vi har samlet generering af pakkelabels og opsamling af track & trace-koder i én løsning. For dig som kunde betyder det for det første, at medarbejderne ikke skal skifte rundt imellem flere forskellige systemer, men endnu vigtigere: du har bedre styr på dine data.  Lagersystem giver dig dermed en brugervenlig integration til de forskellige fragtudbydere med trådløs print direkte fra håndscanneren, som gør livet lettere for dine medarbejdere og sikrer, at de rigtige ordre får de rigtige pakkelabels og kommer i det rigtige pakkebur. Det er slut med omkostningsfulde og tidskrævende fejlforsendelser, hvilket er til gavn for din virksomheds bundlinje, dine medarbejderes produktivitet og ikke mindst kundetilfredshedenLagersystem.dk har leveret til mange tilfredese dandomain kunder, enten med direkte integration eller via ERP. Du kan læse et par kundecases herunder.Partner Details

Headquarters

Lagersystem.dk
Systemvej 12
DK-9200 Aalborg SV

Apps developed by Lagersystem.dk

Lagersystem.dk

By Lagersystem.dk

Connect webshop, inventory management & finance system in one system

EXTERNAL PRICE