DanDomain Partners - Storebuddy
Support | 8777 9045 | Sign in |
Financial management

Storebuddy

Storebuddy er din regnskabsmakker, hvis du sælger via en webshop. Storebuddy integrerer din webshop, din betalingsgateway, dine indløsere og dit regnskabsprogram til vores platform. 

Skalérbarhed, Fleksibilitet, Nøjagtighed, Tryghed og Overblik. Dét leverer vi i Storebuddy produktet, til professionelle webshopejere, deres bogholder(e) og revisorer.  


Hvad kan man med appen?


Ordre og refunderinger

Vi automatiserer bogføringen af ordrer og kreditnotaer, så du ikke behøver at taste ordre manuelt ind i dit regnskabsprogram. Du behøver heller ikke at lave kreditnotaer manuelt, når du f.eks. får en returvare fra din kunde, eller ordre annulleres/afbestilles. 


Betalinger og tilbagebetalinger

Vi henter alle betalinger og tilbagebetalinger fra din betalingsgateway (f.eks. Quickpay, Onpay, Pensopay, altapay, Swiipe), så vi er sikre på at alle ordre har en betaling. Du slipper dermed for at lede gennem mange linjer i udbetalingerne fra din indløser, for at se om du har fået betaling for alle ordrer og derefter udligne fakturaer manuelt.


Udbetalinger fra indløser

Når du modtager penge fra din indløser, så automatiserer vi bogføring af penge du modtager på banken, samt beregning og bogføring af gebyrer. På den måde slipper du for at udlæse CSV-filer fra din indløser og importere dem i e-conomic, eller bogføre dem manuelt. 


Afstemning af webshop


At drive webshop kræver at man har mange bolde i luften på én gang. Derfor er det ikke altid bogholderiet der kommer i første række. Der sker tit fejl der kan være svære at finde og det kan blive dyrt i bogholder og revisor-timer. Vi har lavet rapporter, der kan identificere fejl ned på ordre-niveau. Så hvis du hæver for meget, for lidt, glemmer at hæve, glemmer at tilbagebetale, eller på anden måde kommer til at lave fejl der skaber differencer og ekstraudgifter til bogholder - så ved vi hvor fejlen er.


Vores integrationer til betalingsgateways kan udover at hjælpe med afstemning, fordele dine tilgodehavender fra dine indløsere korrekt i regnskabet, så du ikke behøver at blande betalinger fra 5 forskellige indløsere sammen på én konto. Hvem kan bruge Storebuddy?


Vi understøtter små og store webshops, men agerer også bogføringsmæssig sparringspartner for nogle af danmarks største webshops og revisionshuse. Med Storebuddy er du sikker på at få korrekt bogføring og overblik.  Du vil opleve en fleksibel og skalérbar løsning, der vokser med dit behov. 


Salg til udlandet

Der er både mulighed for understøttelse af OSS-ordningen (One-Stop-Moms) samt lokale udenlandske momsregistreringer. Det er muligt at opdele salg i lande, kategorier, afdelinger og per webshop du ejer. Det sikrer at du altid ved hvilken shops der sælger mest, samt hvor meget moms du skylder per land. B2B eller B2C salg?

Det er lige meget om der er tale om EAN fakturaer, ordre der betales med bankoverførsel, kreditkort-salg, MobilePay, Klarna, Viabill, Dankort eller noget helt andet. Vi håndterer både automatisering af B2B, B2C, og salg til det offentlige. Både i ind - og udland.Fleksibilitet - Vi har integration til dine systemer


Webshops-systemer

Vi har integrationer til alle de største webshops systemer - herunder, Shopify, Woocommerce, Smartweb, Dandomain, Dandomain Classic, Magento, Prestashop, Scannet, Wannafind


Betalingsgateways:

Unikt for Storebuddy, er at vi har integrationer til betalingsgateways. Det muliggør afstemning af ordrer og betalinger. Vi har integration og samarbejde med de mest populære betaligsgateways i danmark, herunder Quickpay, Swiipe, Onpay, Altapay, Pensopay - med flere på vej. 


Indløsere:

Udbetalinger og gebyrer bogfører vi ved hjælp af vores Integrationer til indløsere. Vi har integration  Shopify payments, Nets, Teller, Nets Easy, Stripe og Klarna - med flere på vej.


Support

Derudover får du adgang til gratis support, i en supportafdeling, der altid går den ekstra mil for at få dig i mål.


Overblik over features

- Ét login, der giver et samlet overblik over dine webshops

- Spar tid på af bogføring af ordrer, kreditnotaer, betalinger, tilbagebetalinger, samt udbetalinger og gebyrer fra indløsere

- Find nemt fejl med vores afstemningsrapporter

- Spar penge på revisoren/bogholderen

- Skalér din webshop-bogføring uendeligt

- Korrekt bogføring, der giver dig indsigt i din forretning

- Gratis support, på mail, chat, telefon og online møder

- Understøtter One-Stop-Moms og momsregistrering i flere lande

- Oprettelse af EAN-fakturaer

- Integrationer til 5 forskellige betalings-gateways og 7 indløsere

Partner Details

Headquarters

Storebuddy
Købmagergade 22, 3
DK-1150 København K

Apps developed by Storebuddy

Billy (Storebuddy)

By Storebuddy

With this app you can integrate your webshop with the accounting system Billy

EXTERNAL PRICE

Dinero (Storebuddy)

By Storebuddy

With Storebuddy's integration, your webshop talks to Dinero

EXTERNAL PRICE

By Storebuddy

FREE