DanDomain Partners - KompetenceKanalen A/S
Support | 8777 9045 | Sign in |
Search Engine Optimization (SEO) Paid marketing (PPC) E-mail marketing Marketing tools Conversion optimisation (CRO) Amazon Content Marketing Social Medias Videos

KompetenceKanalen A/S

KompetenceKanalen er et digitalt bureau stiftet i foråret 2008 og beliggende i hjertet af Aarhus.

Herfra betjener vi både små og store virksomheder, der opererer i Danmark, såvel som på flere europæiske markeder. Vores team består af 60+ passionerede eksperter som med forenet styrke, til dagligt hjælper ambitiøse virksomheder med at opnå målbar vækst.

Som ét af Nordens største performance marketing bureauer, hjælper vi virksomheder og brands med at sætte nye standarder for deres digitale performance.

I vores arbejde tilbyder vi stor gennemsigtighed og sikrer at du som kunde altid kan følge med i væksten, vi skaber for dig. For os er det vigtigt, at du får indblik i baggrunden for succesen.

KompetenceKanalen bestræber sig på at personliggøre forholdet til vores samarbejdspartnere, for på den måde sikre at en god oplevelse gennem hele forløbet. Vi sigter efter langvarige og tætte samarbejder, som alle parter kan have glæde af i mange år. På den måde kan vi fordybe os og arbejde mere med de data vi indsamler fra måned til måned. Med data kommer korrektion og med korrektion kommer effektivisering!

Herunder en oversigt af ydelserne som KompetenceKanalen tilbyder:


Vi har igennem mange års erfaring, opbygget en tæt relation til vores samarbejdspartnere.
Det betyder også at KompetenceKanalen bla. er Google Premier Partner, som uddeles til top 3% af Google Ads bureauer i Danmark.
Vi er ligeledes også stolte er at være partnere med Meta Business, Microsoft Advertising, Sleek note, Active Campaign og selvfølgelig DanDomain.  

Relationer, som gør at vi altid vil være firstmover på nye tilføjelser og kan tilbyde relevant og aktuel sparring til alle vores kunder.

Partner Details

Headquarters

KompetenceKanalen A/S
Store Torv 5, 3. sal
DK-8000 Aarhus C