DanDomain Partners - Anyday
Support | 8777 9045 | Sign in |
Payment & Acquiring Loans & financing

Anyday

Med mange år på markedet, så ved vi at højere konverteringsrate, større kurvstørrelse og bedre kundeoplevelse i checkout er lig med mere omsætning. Anyday er en ny ansvarlig delbetalingsløsning, der allerede hjælper 1.500+ webshops, såsom Kop & Kande, Sinnerup, Pixizoo, Luksusbaby og Shaping New Tomorrow, med at opnå ovenstående.

Hvordan virker det?

Kunden betaler 25% upfront og Anyday betaler det fulde beløb til jer ugen efter. Herefter står Anyday for at indkræve de tre resterende rater fra kunden, over de tre efterfølgende måneder. Løsningen er risikofri og alle kunder kreditvurderes ved oprettelse. Vi tilbyder en gratis installation, der typisk er live inden for 48 timer.
Finansiering: I betaler et transaktionsgebyr på 3,95% - intet andet.
Anyday er en transparent og eksklusiv betalingsløsning udviklet til fremtidens shoppere. Ambitionen er at tilbyde alternativ, gratis finansiering til kunder, der har styr på økonomien. Anyday tilbydes kun til udvalgte brancher og købsrammen er fra 300-30.000 kr.

Mission

Anydays mission er at tilbyde en transparent og eksklusiv delbetalingsløsning til fremtidens shoppere. Vi ønsker at indgå i en treenighed med shopper og webshop, hvor alle parter har en fordel i samarbejdet – især økonomisk, men også moralsk.

Vores mission er på sigt at skabe de bedste vilkår for fremtidens shopper, hvad enten det gælder betalingsmuligheder, checkout, shoppingoplevelse, kommunikation, tilgængelighed og effektivitet.

Vision

Vores vision er at understøtte og tage aktiv del i et sundt og moralsk paradigmeskifte inden for BNPL (Buy Now Pay Later).

Vi ønsker nu og på sigt at understøtte og udvikle en fair shoppingkultur for alle involverede parter. Det gælder både betalingsoplevelsen, men også et optimalt shoppingunivers.
Partner Details

Headquarters

Anyday
P. O. Pedersens Vej 2, 8200 Aarhus N
Danmark-8200 Aarhus