DanDomain Partners - Stancy
Support | 8777 9045 | Sign in |
Search Engine Optimization (SEO)

Stancy

Hvem er Stancy?

Stancy er et relativt ungt bureau placeret i Herning. Siden 2017 har vi hjulpet små & mellemstore virksomheder og webshops med at vækste gennem søgemaskineoptimering. Vi sætter en stor pris på åbenhed og transparens i vores kommunikation med dig. Du får altså én fast kontakt person, som følger dig hele vejen.

Søgemaskineoptimering eller SEO er processen med at få en hjemmeside til at rangere højere. Specifikt er SEO med til at skabe synlighed for din hjemmeside i søgemaskinernes søgeresultater.


Vi er super skarpe på følgende områder:

Teknisk SEO er her hvor vi sikrer at din hjemmeside fungerer perfekt. Det handler for os om at intet blokerer Google fra at finde dine sider. Heldigivis kommer Dandomain med et rigtig system som gør at Teknisk SEO aldrig er det største arbejde. 


On-Page SEO eller Content SEO er disciplinen hvor vi arbejder med indholdet på din webshop. Her sikrer vi at der er nok tekst på siden samt at vi bruger de rigtige søgeord. På den måde bliver det lettere for Google at finde lige netop din side, når teksten er i orden. Vi har tekstforfattere som arbejder udelukkende med tekster, så du kan med ro i sindet få lavet content hos os.

Noget som Google ELSKER er webshops med autoritet. En meget almindelig måde at skabe mere autoritet på din Dandomain shop er linkbuilding. Jo flere referencer/links der går til din side, jo bedre vil din rangering blive. Men et link er ikke bare et link. Vi sikrer at kvaliteten også er i orden, så du ikke får en masse spamlinks. Vi sikrer samtidig at alle dårlige links bliver fjernet, så du ikke har 200 russiske links til din side.


Transparent, budgetvenligt & super effektivt. 

Vi sætter en ære i at tilpasse vores aftaler på vores kunder. Derfor køber du altså ikke en pakkeløsning som er predefineret. Men i stedet skræddersyr vi en løsning som passer til dit budget, størrelse og vækstkurve.
Partner Details

Headquarters

Stancy
Haraldsgade 15A
Danmark-7400 Herning