DanDomain Apps & Integrations - Avecdo
Support | 8777 9045 | Sign in |

Avecdo

Developed by Avecdo  
Custom integrations Feeds Marketplace

Forbind din webshop med markedspladser som Wupti & CoolShop

Forbind din webshop og vækst

Hvis du ønsker at vækste din virksomhed eller få mange flere salg, er det ofte en fordel at lave så mange integrationer som muligt fra din shop og direkte til salgskanaler.

Med avecdo kan du forbinde din webshop med førende services såsom Wupti MarketplaceGoogle ShoppingPricerunner og Facebook uden tidskrævende programmering og tilpasning! 

avecdo analyserer dit produktfeed og skaber et nyt feed, der kan læses af de services du har brug for. Dermed kan du strømline informationen mellem din webshop-løsning og de populære handelsplatforme.


Èt produktfeed plugin er alt, hvad du behøver!

avecdo’s funktioner er resultatet af fremragende kodning. De fleste webshop-løsninger har produktfeeds, men ofte indeholder de ikke den rette information, der er nødvendig for, at de fungerer ordentligt på de platforme, hvor de er tilføjet.

Selvom dit feed fungerer perfekt sammen med eksempelvis Google Shopping, så vil du opleve, at det ikke møder kravene for Facebook – dette kræver omkostningsfuld udvikling og konstant vedligeholdelse af unikke feeds. Med avecdo behøver du aldrig bekymre dig om dette mere!

Installer dit avecdo-plugin på din webshop. Så kan du hurtigt og nemt generere produktfeeds, som kan læses af lige den platform, der passer dig! Du kan skræddersy dine kategorier og skabe unikke produktbeskrivelser, så du undgår at genbruge det samme indhold – dét er godt for din SEO!

Det tager omkring 3-5 minutter fra du har registreret en konto og indtil, at avecdo har hentet alle dine produkter ind i systemet. Herefter tager det dig kun et klik for hver kanal, du ønsker.

 

Understøttede kanaler

Understøttede kanaler er indtil videre blandt andet Wupti Marketplace, Heyloyalty, Dealry, Partner-Ads, Miinto, Google Shopping, Pricerunner, Kelkoo, Facebook, Trendsales & Coolshop Marketplace.

 

avecdo’s primære mål

avecdo’s primære mål er altid, at gøre det så simpel som muligt, og derigennem spare dig masser af tid. Tid som man som shopejer absolut kan bruge til noget andet end at styre sine produkt data ud til den enkelte salgskanal.

 

Teamet bag avecdo

Bag avecdo står Modified Solutions ApS, der i 20+ år har lavet webshop integrationer samt arbejdet med API integrationer, altid ud fra ideen om “Det må da kunne laves simplere end det her”..

Pricing

One time: Free
Recurring time: Free

External Prices may apply

Partner details

This App is developed by:

Avecdo
DanDomain Partner

Need help?

If you have any questions or need assistance regarding Avecdo, please contact:

Avecdo
support@avecdo.com

Other Apps in this category

PAKMAN

By Pakman

Easier inventory management today!

EXTERNAL PRICE

POS ONE (IEX)

By IEX ApS

EXTERNAL PRICE

Clerk.io

By Clerk

Increase your sales with smart recommendations

EXTERNAL PRICE

Visual Website Optimizer

By Wingify

Do split tests of your webshop and increase your sales with Visual Website Optimizer

FREE

Tryghedsmærket

By DanDomain

The security label creates security for your customers

FREE

Xena

By Pairy ApS

Xena is an accounting system that is designed especially for you who have a webshop

EXTERNAL PRICE